"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away."

- Maya Angelou

Slider

Ne samo čiščenje telesa z vodo, tudi kopel za naše Bitje, celice in notranjost je pomembna.

Že v svetih spisih je zapisano, da vse, tudi človek, izvira iz zvoka in je zvok. V vsakem izmed nas je zapisan naša izvorna zvočna energijska koda z informacijami o našem polnem potencialu, ki ga lahko razvijemo tekom življenja. Vsak organ, vsaka čakra in vsaka molekula znotraj nas ima svojo frekvenco.

Ko sem se prvič srečala s tibetanskimi skledicami, sem jih vzljubila-kupila in od takrat, me zvok in raziskovanje le tega spremlja na vsakem koraku. Na zvočnih kopelih, ki sem jih začela obiskovati širom sveta sem zaznavala neverjetne občutke in stanja, ki sem jih s pomočjo vibracij in zvoka lahko dosegala. Frekvence so prodirale v vsako mojo celico, molekulo in globino biti.

 Zvok se že tisočletja uporablja kot orodje za prebujanje globokih stanj zavesti, za širjenje zavesti in odpravljanje energetskega neravnovesja. Povezuje nas z notranjim vedenjem in naš ponoreli um ves čas ”drži” v prisotnosti tega kar je in kar v resnici smo. 

Tako se tok zavesti začne obračati od zunaj navznoter, proti našemu viru in praznini. Terapevtska glasbila zmorejo nadvladati človekov um in mu ukazovati, zato se lahko med zvočno kopeljo pojavijo občutki dematerializacije – ko preidemo onkraj materialnih zaznav, lebdenja – kjer delujemo proti sili težnosti, aktiviramo proces pomlajevanja s prebuditvijo življenjske sile in energije QI, notranjega miru, saj se čas ustavi in doživimo lahko občutek nesmrtnosti oz. izven telesne zavesti. Zvoki tibetanskih skledic ter ostalih glasbil transformirajo telesne in psihične blokade in vzpostavljajo stanje harmonije, da se telo spet zmore zdraviti samo.

Organiziram zvočne kopeli in zvočne masaže, saj mi je povezava z zvokom in lastno globino prinesla radost, harmonijo in globlje čutenje ter zaznavanje sebe. Srčno sedaj to predajam tudi naprej, saj želim, da zvok in zdravilne frekvence vstopijo v vsakega izmed nas.

ZVOČNA MASAŽA traja približno 60 min. Oblečeni moramo biti v lahkotna oblačila, brez gumbov ali zadrg, da se s skledicami lahko prosto gibam po telesu. Masaža se izvaja v ležečem položaju na tleh.

ZVOČNA KOPEL je meditacija v ležečem položaju. Preden se popolnoma pustimo zapeljati frekvencam in pričnemo uživati v neskončnosti tonov različnih frekvenc, se najprej povežemo s svojim bitjem in se skozi pranayamo (dihalno tehniko) povežemo z virom življenja-z našim dihom.

Prideš po svojo izkušnjo?

Individualna zvočna masaža traja 1 uro.
Cena: 1x  masaža = 50 €.

Za komplet 3 masaž vam podarim 10 % popust.
Za zakup 5 masaž pa vam pripada 15 % popust.

Skupinska zvočna kopel traja 1 uro in 15 min.
Cena: 1x  zvočne kopeli = 20 €.

Za vprašanja in naročila mi pišite ali me pokličite na 040/284-011.

NAROČI SE

frekvence za izboljšanje zdravja

ZVOK IN TELO

Če pogledamo kemično sestavo človeka, ki je sestavljeno iz približno 70 % vode, lahko ugotovimo, da zvok in frekvence skozi nas potujejo ves čas. Zvok preko tekočine (voda, limfa, kri) potuje še toliko hitreje in zapisi skozi vodo so intenzivnejši. Frekvence posode oživljajo osnovne zapise v DNK in aktivirajo tiste zapise, ki jih do sedaj nismo bili sposobni zaznavati ali pa smo jih potlačili globoko v sebi.

 

Med zvočno masažo s tibetanskimi skledami se elektromagnetno možgansko valovanje preklopi iz beta v alfa in theta možgansko stanje, s čimer lahko doživimo meditativne občutke, čistejše čutenje intuicije in notranjo regeneracijo. Tibetanske sklede se med zvočno masažo polagajo tudi na posamezne dele telesa.

Frekvence potujejo skozi našo kožo, organe, tkivo, vse do samih celic. Tudi vsak naš organ in čakre imajo svojo frekvenco. Organizem se odzove na frekvence, le-te pa lahko zagotavljajo osnovo za izboljšanje zdravja in harmonično povezavo telesa, uma ter duha.

pojoče sklede vzhoda

O tibetanskih skledicah

Pojoče sklede so se pojavile zunaj Tibeta po kitajski invaziji leta 1951, ko so Kitajci uničili več kot 90 odstotkov tibetanskih templjev in jih porušili do tal. Menihi so bili tisto nekaj lastnine, kar jim jo je uspelo prinesti iz Tibeta, prisiljeni prodati.

Tako so se na stojnicah tržnic v Nepalu in severni Indiji pojavili religiozni artefakti, med njimi tudi pojoče sklede, ki v svojem izvoru združujejo šamanistične religiozne rituale Bona in budistično meditacijo.

Lame so uporabljali pojoče sklede pri skrivnih, tajnih obredih, ki so jih vodili priznani mojstri zvoka. Uporabljali so jih zase, ne javno, na potovanjih duha, da bi dosegli duhovno čistost in samospoznanje ter prišli v stik z drugimi razsežnostmi, planeti, duhovi in celo z mitsko deželo nesmrtnosti – Šambalo.

Poveži se z mano preko:

Poveži se z mano preko:

Slider