"You are the sky,
everything else is
just the weather."

- Pema Chodron

Slider
Sistem odstranjevanja končne molekularne vezljivosti (MTVSS)

MTVSS

TELESNI PROCES

MTVSS je eno izmed najbolj dinamičnih Access Consciousness® orodij, ki se izvaja s polaganjem rok. Medtem, ko celični spomin najbolje služi odpravljanju posledic travm, novih ali starih, ter zabrazgotinjenega tkiva v telesu, je MTVSS pogosto ”orodje izbire” za odpravljanje vseh načinov, kjer telo ne deluje pravilno. Ključno lahko vpliva na imunski sistem, še posebej, če ga delamo na sklepih. MTVSS lahko odpravi načine, na katere so bila naša telesa spremenjena v vseh časih, prostorih, dimenzijah in resničnostih, vključno s tem, kar je bilo v nas vsajeno z namenom, da bi se prikazali bolj človeški ali s katerimkoli drugim razlogom. MTVSS odklepa programe, ki vam prepričujejo, da bi se utelesili kot humanoidi.

 

izboljšanje telesnega delovanja

Molekularna struktura naših teles, deluje na principu spreminjanja vezljivosti. S tem, ko celični in molekularni sistemi v telesu spreminjajo vezljivost, se naše telo stara, začnejo mu pojenjati moči in prične razpadati. Ko s hrano in dihom v telo vnašamo različne elemente, gravitacija povzroča spremembo v vezljivosti, tako, da ti elementi postanejo druge snovi. Več časa kot smo prisotni v telesu z gravitacijo, več sprememb v vezljivosti se pojavi.

Vsakič, ko pride do spremembe v vezljivosti, to spremeni molekularno strukturo telesa. Telesni proces MTVSS je oblikovan tako, da izniči ta proces. 

Sam proces lahko uporabljamo tudi na posameznih organih
in za izboljšanje delovanja:

– metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic
– dihalnega sistema
– električnega sistema
– centralnega živčnega sistema
– prebavnega sistema
– drobovja
– skeleta
– limfnega in hormonskega sistema
– reproduktivnega sistema

(Povzeto po gradivu iz delavnice MTVSS)

Kako poteka seansa

Pred in med seanso ne delam nikakršnih analiz in zaključkov, ne postavljamo diagnoz. Strank ne sprašujem o ”težavah” ampak sledim vedenju. Roke in s tem energija so vedno položene in usmerjene v predel, ki najbolj potrebuje pomoč pri ravnovesju. V samem procesu lahko pride do spominjanja in prebuditve določene travme, ki jo še vedno nosimo zapisano nekje v globljih plasteh nas. V teh primerih lahko terapija postane nelagodna, vendar jo med terapijo opustimo, sprostimo in predelamo, tako, da je po terapiji občutek lahkoten in se stanje znotraj telesa popolnoma regenerira.

MTVSS proces izvajam približno 90 min, priporočena so udobna in lahkotna oblačila, katera omogočajo nemoten pretok energije po telesu.

PRIDEŠ PO SVOJO IZKUŠNJO?

Seansa traja 1 uro in pol.
Cena: 1x  seansa = 65 €.

Za komplet 3 seans vam podarim 10 % popust.
Za zakup 5 seans pa vam pripada 15 % popust.

Za vprašanja in naročila mi pišite ali me pokličite na 040/284-011.

NAROČI SE