Vsak človek je zase svet,
čuden, svetal in lep
kot zvezda na nebu…

Tone pavček

Dogodki

Slider

Prihajajoči

dogodki

Yin yoga in zvočna kopel

15.12., v Medvodah

Za duha in telo…

Dobrodošli na sproščujočo obnovitveno jogo ob spremljavi terapevtskih glasbil, saj se vedno bolj zavedam kako pomembno je sproščanje našega mišičnega tkiva, ki je prepojeno s stresom in izsušeno zaradi pomanjkanja pozornosti in negovalnega gibanja. Namenimo si to nedeljo za globinsko sprostitev in povezavo s svojim telesom in duhom.


Več o dogodku

Yin joga je učinkovito in mogočno orodje, ki fizično odpravlja napetosti iz naše matrice, pomaga pri koncentraciji, sprošča čustvene napetosti in zastale emocije in na energetski ravni spodbuja pretok qi-ja. Pomaga nam prisluhniti svojim potrebam, občutkom, čustvom ter pri raziskovanju svojih globin. Je krasna dopolnitev drugim praksam joge in aktivnim športnim praksam. Je odlično orodje pri spopadanju z anksioznostjo in stresnim načinom življenja.

V yin jogi skozi nežno stimulacijo napetosti in kompresije v telesu, povzročimo zdravo spreminjanje kvalitete tkiva. Prakticiramo daljšo statično držo v položajih na tleh, kar nam omogoča sproščanje napetosti in fascije (mišičnih ovojev).

Prakticiramo jo v podprtih sedečih in ležečih položajih, v katerih vztrajamo od 3-15 min. Pri yin jogi je značilno, da si v položajih za popolno sprostitev in dodatno stimulacijo pomagamo s kvadri in blazinami.

S tem delujemo na vezna tkiva okrog sklepov – vezi, kite in mišične ovojnice, ter omogočimo telesu, da začne sproščati tudi naše globlje napetosti.

Za dodatno podporo pri sprostitvi in celični regeneraciji pa nas bo zraven spremljal tudi zvok terapevstkih glasbil. Zvoki tibetanskih skledic ter ostalih glasbil transformirajo telesne in psihične blokade in vzpostavljajo stanje harmonije, da se telo spet zmore zdraviti samo.

 

Priporočen prispevek
15,00 €

Lokacija in ura

Plesni studio, Cesta Komandanta Staneta 1,1215 Medvode

Od 17.00 do 18.00 ure.

Veselim se TE. Prijave so obvezne na mail: anahatha@anaplesec.si oziroma na telefon 040-284-011.

 

Poveži se z mano preko:

Poveži se z mano preko:

Slider

Darilo ob prijavi na Novičnik!

jutranji rituali
za veličastnejši začetek dneva.

Dobrodošli na moji strani in na novičniku RAZPIRAMO KRILA, kjer vas bom obveščala o rednih praksah in delavnicah.

Vaša prijava je uspešna!